Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Подарунок від польського уряду - пасажирський мікроавтобус

Дорого вартісний подарунок особисто доставив депутат обласної ради Юрій Гупало, який займався всіма процедурами оформлення автомобіля та його реєстрацією.

Фото Сергія Боярчука

Подарунок від польського уряду - пасажирський мікроавтобус

Приємними подіями розпочався останній місяць року для жителів Рівненської ОТГ. Напередодні свята місцевого самоврядування громада отримала довгоочікуваний та незвичний подарунок від польсько уряду – сучасний пасажирський мікроавтобус на 19 місць

Вручити його приїхала делегація Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку на чолі з віце-консулом Мареком Запуром, а також найвищі посадові особи області – голови облради та облдержадміністрації Ірина Вахович і Юрій Погуляйко.

Дорого вартісний подарунок особисто доставив депутат обласної ради Юрій Гупало, який займався всіма процедурами оформлення автомобіля та його реєстрацією. Він же став і першим його водієм, запросивши бажаючих у перший рейс. Після короткої урочистої частини та символічної перерізання стрічки гості вирушили у екскурсійний тур населеними пунктами Рівненської громади. Зрозуміло, що першим пунктом призначення стало католицьке кладовище в урочищі «Острівки», де поховані останки загиблих у роки Волинської трагедії місцевих жителів польської національності.

Дорого вартісний подарунок особисто доставив депутат обласної ради Юрій Гупало, який займався всіма процедурами оформлення автомобіля та його реєстрацією.

Це місце напряму пов’язане із нинішньої подією, адже саме за спасіння поляків в ті часи жителька села Сокіл Любомльського району Олександра Васейко отримала нагороду із рук президента РП Анджея Дуди. А для подяки всім жителям громади, котрі так само рятували польські родини та доглядали за могилами невинно вбитих, уряд Польщі прийняв рішення подарувати такий незвичний подарунок.

Придбали його поляки в Німеччині й доставили на Україну, а провести всі процедури оформлення на українську реєстрацію, які не менш дороговартісні зголосився депутат облради Юрій Гупало. 

Сергій БОЯРЧУК


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel