Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Волинській богословській академії вивчатимуть грецьку мову

6 грудня 2019 року педагоги грецької Ельса Калему та Наталія Левчук приїхали до ВПБА для проведення презентації та вступного уроку.

Пресслужба ВПБА.

У Волинській богословській академії вивчатимуть грецьку мову

За сприяння Радника Посла Грецької Республіки в Україні Александроса Будуріса та екзарха Вселенської Патріархії архімандрита Михаїла (Аніщенка) у Волинській православній

6 грудня 2019 року педагоги грецької Ельса Калему та Наталія Левчук приїхали до ВПБА для проведення презентації та вступного уроку. Аудиторія була переповнена викладачами та студентами. Фахівці спільно провели заняття, на якому в інтегрованій формі ознайомили присутніх з історією Греції, її культурою, виникненням писемності. Охочі змогли у формі діалогу вітатись, знайомитися один з одним грецькою, вивчати алфавіт, засвоювати вимову. В кінці заняття пані Ельса зібрала всіх у коло для вивчення елементів грецького танцю.
В знак вдячності шановним гостям проректор з навчальної роботи прот. Ігор Скиба люб’язно провів екскурсію навчальним корпусом, розповідаючи історію академії та Волинського краю, повідомили у пресслужбі  ВПБА.

Аудиторія була переповнена викладачами та студентами.
Аудиторія була переповнена викладачами та студентами.

 

Охочі змогли у формі діалогу вітатись, знайомитися один з одним грецькою, вивчати алфавіт, засвоювати вимову.

Нагадаємо, що нещодавно Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у Стамбулі зустрівся із Вселенським патріархом Варфоломієм І. Серед іншого вони обговорювали тему духовної освіти, обміну студентами та викладачами. В складі української делегації був ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін.

Telegram Channel