Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
П’ятирічний хлопчик запросив своїх одноясельників до суду на процедуру свого всиновлення

Кожна присутня дитина виступила в суді, пояснивши, чому прийшла.

Фото з Фейсбуку

П’ятирічний хлопчик запросив своїх одноясельників до суду на процедуру свого всиновлення

П’ятирічний Майкл з округу Кент американського штату Мічиґан запросив свою групу з дитячого садка до суду, де вирішувалося питання його всиновлення. Фото з Майклом розлетілося мережею

На фейсбук-сторінці округу Кент виклали фото із зали суду, де хлопець розслаблено потягується в кріслі, а за ним сидять його одноясельники з паперовими серцями на паличках.

«Майкл привів усю свою групу з дитсадка, аби ті стали свідками його всиновлення», — йдеться в пості.

Менш ніж за добу пост уподобали 43 тисячі разів, пише Громадське.

Кожна присутня дитина виступила в суді, пояснивши, чому прийшла.

Як пише BBC, кожна присутня дитина виступила в суді, пояснивши, чому прийшла. Один із хлопців, Стівен, сказав: «Майкл — мій найкращий друг». «Мене звати Лілі, і я люблю Майкла», — так свою присутність пояснила одна з дівчаток.

Офіційне рішення про всиновлення п’ятирічного хлопця його одноясельники, а також учителі й батьки вітали радісними вигуками й оплесками.

Суддя Патриція Ґарднер, яка головувала на засіданні щодо всиновлення Майкла, розповіла місцевому телебаченню: «Часом їхній шлях був довгим. І на цьому шляху були дива й зміни для дітей і сім’ї, а ще неймовірна підтримка спільноти — що ви й можете бачити сьогодні на цьому слуханні».

Повідомляється, що після виходу із зали суду Майкл вигукнув «Я люблю свого татка!», у відповідь на що той явно розчулився.

Telegram Channel