Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Тіна Кароль випустила різдвяну аудіокнигу для дітей

Артистка сподівається, що її книга сподобається багатьом українським дітям.

Фото пресслужби Тіни Кароль

Тіна Кароль випустила різдвяну аудіокнигу для дітей

Народна артистка України Тіна Кароль випустила аудіокнигу «Різдвяна історія», в дев'яти главах якої розповідає про Різдво в доступній для дітей формі, виконує колядки і щедрівки

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі співачки. 

«В Україні формат дитячої аудіокниги відсутній. Водночас за кордоном він популярніший за музику та використовується з освітньою метою. Наприклад, аудіокнигами, які видають у школі, мій син Веніамін дорогою додому закріплює пройдений за день матеріал. Він надихнув мене на запис такої книги для українських дітей і школярів. Впевнена, він теж буде із задоволенням слухати «Різдвяну історію». В якомусь сенсі, я зробила її заради нього, щоб не забував рідну мову, поки знаходиться в Англії», - розповіла Кароль.

При цьому артистка сподівається, що її книга сподобається багатьом українським дітям, адже в цьому виданні розповідається про боротьбу добра зі злом, про те, що в житті є протиріччя, але ніколи не можна здаватися, і завжди варто йти до своєї мети.

Артистка сподівається, що її книга сподобається багатьом українським дітям.

Друкована версія «Різдвяної історії» була видана в 2015 році, а за рік спільно з «1+1 Продакш» Кароль відзняла однойменний мюзикл, після чого в рамках проєкту відбулося кілька конкретних турів. Тепер же, напередодні гала-концертів «Різдвяна історія з Тіною Кароль» у столиці, співачка відродила книгу в новому вигляді. В аудіоформаті вона озвучила її разом із голосом телеканалу 1+1 Сергієм Могилевським.

У пресслужбі виконавиці також наголошують, що формат аудіокниги виходить в Україні вперше на стріммінговому сервісі AppleMusic.

«Аудіокнига «Різдвяна історія» з'явилася для попереднього замовлення на AppleMusic 6 грудня, а реліз всієї книги відбудеться 19 грудня, на День святого Миколая», - уточнюється в повідомленні.

Як повідомлялося, Тіна Кароль започатковувала щорічне свято напередодні Нового року під назвою «Різдвяна історія з Тіною Кароль», учасниками якого стануть видатні артисти, спортсмени, політики, громадські діячі та талановиті діти, які вразили досягненнями у році, що минає. Святкові гала-концерти відбудуться 22, 23 і 24 грудня в Палаці спорту.

Режисерами-постановниками концерту та телеверсії, яку телеканал 1+1 покаже на різдвяні свята, стануть Наталія Ровенська, Наталія Лисенкова та Марія Григоращенко. Участь у концертах братимуть MONATIK, «Время и Стекло», The Hardkiss, Дзідзьо, KAZKA, «Беz обмежень», Олег Скрипка та гурт «Воплі Відоплясова», Michelle Andrade, KHAYAT, зірки «Голосу країни», «Жіночий квартал», учасники «Танців з зірками», оркестр Збройних сил України, ансамбль «Калина».

Telegram Channel