Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Після пожежі в одеському коледжі 8 людей вважаються зниклими безвісти

Внаслідок пожежі в коледжі загинули 10 осіб.

Фото: Думская

Після пожежі в одеському коледжі 8 людей вважаються зниклими безвісти

За словами прем’єр-міністра Гончарука, рятувальники не припиняють пошуків

Після пожежі в одеському коледжі 8 людей досі вважаються зниклими безвісти. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук у Телеграм-каналі.

«Сьогодні ми вшановуємо загиблих унаслідок пожежі. Проте ще 8 людей досі вважаються зниклими безвісти. Рятувальники не припиняють пошуків», - зазначив він. Гончарук висловив співчуття сім’ям та близьким загиблих і запевнив, що держава надасть повну підтримку тим, хто втратив рідних. Він нагадав, що уряд створив комісію з розслідування причин пожежі в Одесі, яка має надати результати розслідування до 20 грудня. «Винні понесуть покарання», - додав він.

Розглядаються дві версії займання - аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м. У цьому кутовому будинку розміщувались 19 різних організацій та установ. Станом на ранок неділі, 8 грудня, внаслідок пожежі загинули 10 осіб, серед них один рятувальник, постраждали - 30 (у лікарнях залишаються 9). За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії займання - аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал. Готується підозра двом фігурантам.

Telegram Channel