Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку стартує масштабна акція на підтримку онкохворих дітей «Різдвяний пряник»

У Луцьку буде декілька локацій зі скриньками для «Різдвяного пряника».

ФОТО: Стопрак

У Луцьку стартує масштабна акція на підтримку онкохворих дітей «Різдвяний пряник»

Малеча, яка стає на шлях боротьби з раком, потребує фінансової та психологічної підтримки. Для цього тисячі людей в Україні збирають до купи зусилля, аби допомогти грішми на лікування, а ще – позитивними емоціями, здатними сприяти одужанню. Волинь – не виняток

Щорічно майже у 1000 дітей в Україні діагностують рак. Серед найчастіших онкохвороб у дітей – пухлини центральної нервової системи (приблизно 40%), злоякісні захворювання кровотворної системи (20–25%), злоякісні новоутворення (пухлини кісток, м’ягких тканин, нирок, печінки, периферичної нервової системи) (35-40%).

Людей, які залишать у скриньці гроші для онкохворих дітей, пригостять смачним імбирним печивом, на заклик про приготування якого відгукнулася вже не одна господиня, за що ми їм неймовірно вдячні!

Приємно констатувати, що небайдужі волиняни, волонтери, представники бізнесу допомагають нам допомагати дітям та їхнім батькам, йдеться на сайті Стопрак.

Напередодні Дня святого Миколая луцька волонтерка Юлія Панасюк вирішила влаштувати акцію «Різдвяний пряник», а виручені кошти спрямувати Благодійному Фонду «СТОПРАК» для подальшого використання їх на потреби маленьких пацієнтів Онкогематологічного центру.

Суть акції полягає у зборі коштів у благодійні скриньки, що відбуватиметься у декількох закладах Луцька.

Людей, які залишать у скриньці гроші для онкохворих дітей, пригостять смачним імбирним печивом, на заклик про приготування якого відгукнулася вже не одна господиня, за що ми їм неймовірно вдячні! У Луцьку буде декілька локацій зі скриньками для «Різдвяного пряника».

Вже з понеділка, 9 грудня, поласувати імбирним печивом та пожертвувати кошти для діток можна у магазині «Сирне королівство» (вулиця Огієнка, 2а). Згодом повідомимо повний список локацій «Різдвяного пряника»! Різдво – час див, давайте творити їх спільно для добрих цілей!

Telegram Channel