Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Бюджет Волині у 2019 році виконано на 100,1 відсотка

До загального фонду місцевих бюджетів області за 11 місяців надійшло 4,5 млрд гривень.

fakty.com.ua

Бюджет Волині у 2019 році виконано на 100,1 відсотка

Понад план надійшло 509 тисяч гривень

До загального фонду місцевих бюджетів області за 11 місяців надійшло 4,5 млрд гривень власних доходів, що становить 104,7 відсотка до запланованого, понад план отримано 201 млн гривень, повідомив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк.

Обласний бюджет виконаний на 100,1 %, понад план надійшло 509,3 тис. гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження до загального фонду місцевих бюджетів зросли на 610,7 млн гривень.

Виконані усі бюджети міст обласного значення, зведені бюджети районів та об’єднаних територіальних громад, крім бюджетів Гіркополонківської, Дубівської і Поворської об’єднаних громад. 

Ігор Никитюк також розповів, що виконані усі бюджети міст обласного значення, зведені бюджети районів та об’єднаних територіальних громад, крім бюджетів Гіркополонківської, Дубівської і Поворської об’єднаних громад.

Станом на 1 грудня від перевиконання місцевих бюджетів понад 105 відсотків у 182-х місцевих бюджетах області отримано додатковий фінансовий ресурс у загальному обсязі 174,3 млн гривень, – розповів посадовець. – Ці кошти будуть спрямовані на фінансування додаткових витрат місцевих бюджетів.

– На жаль, обсяг неосвоєних коштів за субвенціями, які у кінці року мають бути повернуті до державного бюджету, складає 124,5 млн гривень, – розповів Ігор Миколайович. – Найбільша частина невикористаних коштів припадає на інфраструктурні об’єкти об’єднаних територіальних громад, підвищення якості освітніх послуг та природоохоронні заходи.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel