Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Місцеві бюджети Волині на 2020 рік потрібно ухвалити до 25 грудня

В цілому місцеві кошториси області у наступному році мають отримати з державного бюджету 4,8 млрд грн.

fakty.com.ua

Місцеві бюджети Волині на 2020 рік потрібно ухвалити до 25 грудня

Недотримання строків відповідно до вимог чинного бюджетного законодавства є бюджетним правопорушенням

Відповідно до вимог статті 77 Бюджетного кодексу України місцеві бюджети на 2020 рік мають бути затверджені відповідними органами місцевого самоврядування до 25 грудня цього року. Недотримання строків відповідно до вимог чинного бюджетного законодавства є бюджетним правопорушенням, повідомив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк.

У наступному році прогнозують зростання темпів росту економіки та зменшення при цьому показників інфляції. 

Окрім цього, директор департаменту фінансів облдержадміністрації наголосив, що у наступному році прогнозують зростання темпів росту економіки та зменшення при цьому показників інфляції.

Також, Ігор Никитюк розповів що, загальний обсяг фінансового ресурсу, що передається місцевим бюджетам області у вигляді міжбюджетних трансфертів з державного бюджету, у 2020 році складе 5,2 млрд гривень. В цілому місцеві кошториси області у наступному році мають отримати з державного бюджету 4,8 млрд грн, що лише на 0,3 відсотка менше, ніж у 2019 році.

Директор департаменту фінансів наголосив, що проєкт обласного бюджету на 2020 рік схвалено обласною державною адміністрацією 22 листопада цього року та 25 листопада внесено на розгляд обласній раді. Показники міжбюджетних трансфертів з обласного бюджету місцевим бюджетам області повідомлені департаментом місцевим фінансовим органам.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel