Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 На Волині грипу не виявлено, бо досліджень не проводили

Серед недужих 3793 становлять  діти до 17 років (70%).

Ілюстрація

На Волині грипу не виявлено, бо досліджень не проводили

Спеціалісти Волинського обласного лабораторного центру ведуть щотижневий моніторинг захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) серед населення

На сьогодні цей показник  нижчий від розрахункового епідемічного порогу на 10%. На жодній адміністративній території області епідемічні рівні не перевищено. Найвищий рівень захворюваності спостерігається в містах Луцьку і Нововолинську та у Горохівському районі.

За минулий тиждень захворіло на ГРВІ понад 5 тис. осіб, в порівнянні з попередніми  тижнями спостерігається помірна тенденція до росту захворюваності. Серед недужих 3793 становлять  діти до 17 років (70%).

Серед недужих 3793 становлять  діти до 17 років (70%).

Протягом тижня кількість осіб, що потребувала стаціонарного лікування з приводу ускладненого перебігу хвороби,  становила 98 осіб (1,8 % від загальної  кількості хворих), з них 69 – діти до 17 років (70%).

Волинська область не належить до території, на якій здійснюється дозорний епідеміологічний нагляд за грипом та ГРВІ, тому вірусологічною лабораторією ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України» з початку епідемічного сезону вірусологічні дослідження для лабораторного підтвердження діагнозу грипу у хворих не проводилися, йдеться на сайті Центру.

Telegram Channel