Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Ківерцівському районі нелегальною рибою торгували на дорозі, а в Любешівському – знайшли сітки

На продаця риби складено адміністративний протокол.

facebook/VolynFishPatrol

У Ківерцівському районі нелегальною рибою торгували на дорозі, а в Любешівському – знайшли сітки

Нещодавно здійснено черговий рибоохоронний рейд водоймами області

Порушення зафіксовано на території Ківерцівського та Любешівського району, інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Так, на автошляху Р14 на території Ківерцівського району Волинської області викрито порушника, який намагався реалізувати 30 кг риби: 10 кг карася, 10 кг коропа та 10 кг товстолоба.


Чоловік намагався реалізувати 30 кг риби: 10 кг карася, 10 кг коропа та 10 кг товстолоба.
 

При перевірці дана особа не змогла надати документи, що підтверджують законність походження водних біоресурсів. На вищезазначеного громадянина складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення громадянина до відповідальності.

На автошляху Р14 на території Ківерцівського району Волинської області викрито порушника, який намагався реалізувти 30 кг риби: 10 кг карася, 10 кг коропа та 10 кг товстолоба. 

Наступного дня рейдова група обстежила оз. Біле, поблизу с. Невір Любешівського району Волинської області. На водоймі виявлено та вилучено сім безгосподарських сіток, загальною довжиною 435 м. У сітках знаходилась карась та щука, загальною вагою 3 кг. Оскільки риба була жива, рибпатрульні здійснили їх випуск у природне середовище. Складено відповідні акти.


На Білому вилучили 435 м сіток.
 

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40, куди можна повідомляти про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби.

Telegram Channel