Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Правоохоронці викрили сім нелегальних АЗС на Волині

Поліцейські шукають всіх причетних до незаконного бізнесу.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Правоохоронці викрили сім нелегальних АЗС на Волині

Співробітники волинської поліції за процесуального керівництва прокуратури області викрили та припинили діяльність нелегальних автозаправних станцій у Луцьку, Ковелі, Нововолинську, а також у Луцькому та Іваничівському районах

Слідчі поліції області у ході досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу встановили, що автозаправні станції діяли без належних дозвільних документів. Зокрема, у них відсутні дозволи на викиди забруднюючих речовин, проведення робіт із підвищеною небезпекою та ліцензії на продаж паливно-мастильних матеріалів.

Вилучили пально-мастильні матеріали, кошти, чорнові записи ведення незаконної господарської діяльності та обладнання автозаправних станцій.

Учора поліцейські провели санкціоновані обшуків за місцем розташування нелегальних АЗС. Вилучили пально-мастильні матеріали, кошти, чорнові записи ведення незаконної господарської діяльності та обладнання автозаправних станцій. Вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене під час обшуків майно.  

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel