Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку відкрили меморіальну дошку загиблому учаснику АТО Андрію Волосу

Андрій назавжди залишиться 23-річним.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку відкрили меморіальну дошку загиблому учаснику АТО Андрію Волосу

Сьогодні на фасаді Луцького ліцею відкрили меморіальну дошку військовослужбовцю 24-ї ОМБР, колишньому учню цього навчального закладу Андрію Волосу

На відкриття дошки прийшли заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, мама Андрія Волоса Зоя Олександрівна та його дружина Юлія, директор Луцького ліцею Анатолій Дудич, ліцеїсти, військовослужбовці, небайдужі лучани, інформує Луцька міська рада.

Священнослужитель провів обряд освячення меморіальної дошки. Символічно, але саме у День святого апостола Андрія Первозванного лучани молилися за упокій душі молодого бійця, якого звали Андрієм, у день його народження. Сьогодні він міг би радіти життю, ростити дітей, працювати на благо України. А натомість- віддав за неї найдорожче.

Символічно, але саме у День святого апостола Андрія Первозванного лучани молилися за упокій душі молодого бійця, якого звали Андрієм, у день його народження. Сьогодні він міг би радіти життю, ростити дітей, працювати на благо України.  

До учасників зібрання звернулася заступник міського голови Ірина Чебелюк: «Кожен з нас, живучи на цій землі, залишає свій слід. Надзвичайно прикро, що молоді життя наших хлопців трагічно обриває війна. Наше з вами завдання — пам’ятати той їхній неоціненний вклад заради майбутнього. Дякую батькам Андрія за те, що виховали Героя України. Я щиро вірю в те, що уже зовсім скоро над нами запанує мирне небо, і Волинь більше ніколи не прийматиме «Груз 200», - наголосила вона.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Андрія Волоса. Потому кращі учні ліцею поклали квіти до пам'ятної дошки, висловивши свою шану загиблому Герою.


Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Андрія Волоса.
 

Telegram Channel