Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Любешові нумерують будинки

Потрібно, щоб були таблички з назвами на початку, в кінці і на перехрестях вулиць, на кожному будинку і квартирі були номерні знаки.

lubeshivska-gromada.gov.ua

У Любешові нумерують будинки

Місцева влада готується до перепису населення об’єднаної територіальної громади

Любешівська селищна рада звернулася до жителів об’єднаної територіальної громади з проханням впорядкувати нумерацію належних вам будинків і квартир. Людей просять придбати та встановити номерні знаки на житлових будинках.

Зазначені заходи пов’язані з підготовчими роботами до проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення (розпорядження КМУ від 09 квітня 2008 року №581-р.) Серед них - перевірка адресного господарства поселень.

Житлове господарство, а відповідно і його адресація, зазнає постійних змін унаслідок реконструкції раніше забудованої території, знесення старих та будівництва нових будинків.

Дотримання належного порядку в адресному господарстві громади є одним з важливих факторів, що забезпечує повноту обліку населення під час перепису, безпомилково направляє невідкладну допомогу аварійних служб і швидкої медичної допомоги.

Житлове господарство, а відповідно і його адресація, зазнає постійних змін унаслідок реконструкції раніше забудованої території, знесення старих та будівництва нових будинків, проведення ремонтів та реконструкцій, перейменування вулиць.

Для якісного проведення перепису важливо, щоб стан адресного господарства всіх населених пунктів відповідав діючим стандартам, тобто щоб були таблички з назвами на початку, в кінці і на перехрестях вулиць, на кожному будинку і квартирі були номерні знаки.

Telegram Channel