Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Мрії здійснює «Золота рибка»

Альона Хвиць дарує людям красу.

Волинський обласний центр зайнятості

Мрії здійснює «Золота рибка»

Альона Хвиць відкрила перукарню «Золота рибка» три роки тому в Ківерці

«Бути перукарем – мрія з дитинства», – розповідає героїня рубрики «Люди району» Альона Хвиць. Пані Альона – молодий підприємець, яка працює у сфері послуг.

«Напевно, з трьох років я вже знала, ким хочу стати в дорослому житті. А почалося все з того, що, будучи в декретній відпустці, я спробувала займатися манікюром та стрижками. Спершу клієнтами були родичі та друзі. В цей період я так набивала руку, – розповідає майстер.

«За цей час, ми пережили різні часи: було і складно, і легко, але водночас комфортно для душі, бо я люблю те, чим займаюся, люблю свою роботу і своїх клієнтів», – резюмує фризер.

Спершу клієнтами були родичі та друзі. В цей період я так набивала руку.

У «Золотій рибці» по-сімейному затишно, все продумано до дрібниць, витримана кольорова гама та, звісно ж, багато дзеркал, аби розглянути свій образ після стрижки чи зачіски. У своїй роботі перукарі використовують матеріали та засоби на основі натуральних компонентів. Серед послуг, які надають у перукарні, це – стрижки, зачіски, плетіння, різні види фарбування, манікюр та педикюр.

Також варто зазначити, що Альона Хвиць – волонтер громадської організації «Станція добра», яка займається наданням допомоги незахищеним верствам населення.

Пані Альона тісно співпрацює з Ківерцівською районною філією Волинського обласного центру зайнятості. Так, результат неодноразової співпраці – це проходження стажування безробітних безпосередньо на робочому місці у роботодавця та навчання осіб із числа незайнятого населення на замовлення роботодавця.

Бажаємо нашому соціальному партнеру успіхів, процвітання та постійних вдячних клієнтів!

Альона Хвиць дарує людям красу.
Альона Хвиць дарує людям красу.

 

Джерело: Маневицька районна філія Волинського обласного центру зайнятості
Telegram Channel