Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
До кінця року у Ковелі відкриють ще один мультифункціональний спортивний майданчик

Майданчик зводять на умовах співфінансування.

Кovelpost.com

До кінця року у Ковелі відкриють ще один мультифункціональний спортивний майданчик

На Волині завершують будівництво 6-ти мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту

Вони розташовані у в містах Ковель і Луцьк, в селі Мощена Ковельського району, селах Крупа та Липини Луцького, смт Заболоття Ратнівського районів. Нині на 4-х уже роботи майже завершені, ще на 2-х будівництво триває.

У Ковелі новий спортивний майданчик зведено на території НВК №13. Як повідомили у фінансовому управлінні Ковельського міськвиконкому, на співфінансування об'єкта з міського бюджету Ковеля виділено 750 тисяч гривень.

У 2019 році в регіон надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту у сумі 4,9 мільйона гривень.

Нагадаємо, у 2019 році в регіон надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту у сумі 4,9 мільйона гривень. За умовами надання субвенції – місцеві бюджети мають співфінансувати проекти в обсязі не менше, ніж 50% від вартості робіт. Таким чином, загальна сума, яку витратять на зведення спортмайданчиків, становить 9,5 мільйонів гривень.

Здачу в експлуатацію планують на початку 2020-го року.

До слова, мультифункціональні майданчики повинні бути завдовжки не менше, ніж 38 метрів і завширшки не менше, ніж 20 метрів. Призначені – для занять з не менше, ніж чотирьох ігрових видів спорту. Площадки матимуть спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту та необхідне обладнання, що відповідає правилам проведення змагань, затвердженим в установленому законодавством порядку.
 

Джерело: Кovelpost.com
Telegram Channel