Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Взяли під варту 27-річну жінку за вбивство матері

Дочка з матір'ю мешкали разом і любили почаркувати

Національна поліція

Взяли під варту 27-річну жінку за вбивство матері

Дві доби 27-річна жителька села Олександрівка з Рівненщини висувала для слідства різні версії вбивства своєї 45-річної матері. Поліцейські зібрали достатньо доказів для повідомлення жінці про підозру та поміщення її до слідчого ізолятора

Як інформує сайт Національної поліції Рівненської області, 13 грудня о четвертій годині ранку саме 27-річна жінка звернулась до поліції та повідомила, що за місцем проживання вона виявила без ознак життя тіло своєї матері.

Під час допиту 27-річна жителька Олександрівки давала суперечливі покази та намагалася заплутати слідство, повідомляючи різні версії того, що сталося. Однак, правоохоронці із місця події вилучили одяг та сокиру – ймовірне знаряддя злочину зі слідами крові. Також слідчі зібрали інші докази для повідомлення жінці про підозру.

Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть 45-річної жительки Олександрівки настала внаслідок масивної відкритої травми ротової порожнини нижньої щелепи шиї з обширними рубаними ранами цих ділянок, із масивним ушкодженням судин шиї, хребців та гострою зовнішньою кровотечею.

Слідчі Рокитнівського відділення поліції повідомили 27-річній жінці про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили, що жінки проживали вдвох та часто прикладалися до чарки. 

Вчора, 15 грудня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваній запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За вбивство матері, відповідно до санкції статті, жінка може провести за гратами від семи до п'ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

Поліцейські встановили, що жінки проживали вдвох та часто прикладалися до чарки. Відомо також, що у 27-річної жительки Олександрівки від шлюбу з чоловіком є четверо дітей, троє з яких знаходяться в інтернаті, ще одна дитина – у лікарні.

Telegram Channel