Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Костопільську склотару закручують і наливають у 18 країнах і навіть за океаном!

Завод регулярно модернізує виробництво

Рівненська ОДА

У Костопільську склотару закручують і наливають у 18 країнах і навіть за океаном!

Щодоби на Костопільскому заводі скловиробів на експорт відправляється 700 тис. пляшок. Продукцію українських скловиробників приймають у 18 країнах, серед яких Угорщина, Білорусь, Іспанія, Португалія, Латвія, Литва, Молдова, Словаччина, Болгарія, Грузія, Азербайджан, Туреччина, США, Естонія, Австрія

Костопільський завод скловиробів став переможцем щорічної премії Федерації роботодавців України Ukrainian Employers Awards у номінації «Експорт без кордонів», повідомляє сайт Рівненської ОДА.

Як розповів голова правління Сергій Кучерук, підприємство наростило обсяги продажу склотари на експорт, частка якого в загальному об’ємі реалізації становить понад 60%.

Костопільський завод скловиробів є драйвером в розвитку економіки області вже протягом багатьох десятиліть, розповіли в департаменті економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА. На підприємстві вкладають значні кошти у виробничі потужності. Їх модернізація позитивно вплинула на збільшення конкурентоздатності заводу, ефективності виробництва та підвищення якості готової продукції.

Як розповів голова правління Сергій Кучерук, підприємство наростило обсяги продажу склотари на експорт, частка якого в загальному об’ємі реалізації -- понад 60%.

Загалом Костопільщина завжди серед лідерів соціально-економічного розвитку. За динамікою приросту реалізованої продукції за підсумками минулого року район зайняв 2 місце в обласному рейтингу.

Telegram Channel