Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ківерцях напередодні Святого Миколая відкрили для маленьких читачів оновлену дитячу бібліотеку (Фото)

Маленьких читачів вітав Миколай Чудотворець.

Ківерцівська РДА

У Ківерцях напередодні Святого Миколая відкрили для маленьких читачів оновлену дитячу бібліотеку (Фото)

Книгозбірня забезпечена всім необхідним - новими меблями, комп’ютерами, окремим входом

Ця неординарна подія відбулась завдяки директору центральної бібліотеки Ківерцівської районної централізованої бібліотечної системи Волинської області Любов Михальчук, підтримки голови районної ради Олександра Гурського, депутатів районної ради, адміністрації.

 

 Книгозбірня отримала нове затишне і сучасне приміщення, де тепло, світло та просторо. На свято завітали голова районної ради Олександр Гурський, керівник апарату Ольга Ярощук, радник Володимир Юрчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Юліан Таранчук, перший заступник міського голови Ігор Мисковець, депутати міської ради, настоятель собору протоієрей Іван Семенюк.

Книгозбірня отримала нове затишне і сучасне приміщення, де тепло, світло та просторо.

Дитяча бібліотека забезпечена новими меблями, книгами, комп’ютерами, окремим входом. Гостей радо зустріли маленькі читачі, які своїм театралізованим дійством подарували зимову казку. У гості також завітав Святий Миколай, який подарував малечі та гостям солодкі дарунки.

 

 Любов Михальчук подякувала керівництву району, міській раді за допомогу у відкритті оновленого приміщення бібліотеки, зазначивши, що у сучасному світі цифрових технологій класичні бібліотеки не можуть витримати конкуренцію з різноманітними гаджетами. Вона наголосила, що настав час змін і тут вирішили створити простір для дітей, де можна не лише прийти взяти книгу чи почитати її на місці та для проведення заходів вручила бібліотекарям дитячої бібліотеки відео проектор.

 

 

Telegram Channel