Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
 Рейтинг партії Порошенка зріз найбільше

Навіть за умови певного зниження підтримки (на 8,1%), партія «Слуга народу» займає перше місце серед політичних уподобань населення України - 35%.

dyvys.info

Рейтинг партії Порошенка зріз найбільше

Водночас за останній місяць відбулось значне зниження рейтингу у партії влади «Слуга народу» - на 8,1%

Зараз рейтинг президентської політичної сили становить 35,9%. Про це свідчать результати соціологічного дослідження Центру соціальних та маркетингових досліджень «SOCIS», проведеного з 20 по 30 листопада 2019 року. Проте навіть за умови певного зниження підтримки, партія «Слуга народу» займає перше місце серед політичних уподобань населення України.

На другому місці закріпилась партія «Європейська солідарність», рейтинг підтримки зріз на 2,4% у порівнянні з попереднім дослідженням і становить11,1%.

 Певне зростання простежується і у партії «Опозиційна платформа – За життя» – на 1,7% у порівнянні з дослідженням кінця жовтня.

Рейтинг «Батьківщини» зріс на 0,6%, партія «Голос» зменшила свою підтримку на 0,8%.

Рейтинг «Батьківщини» зріс на 0,6%, партія «Голос» зменшила свою підтримку на 0,8%.

 Електоральні рейтинги інших партій суттєво не змінились і коливаються в межах +/-0,5%. У своїх заявах населення показує досить активну позицію із волевиявлення. Всього близько 15% українців стверджують, що не взяли би участь у виборах, якби вони проходили найближчої неділі. 8,4% респондентів не могли визначитись кому віддати свій голос.  

 

Джерело: Соціс.
Telegram Channel