Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Турійська громада стане більшою

Особливою гордістю Солович є стадіон європейського зразка.

Турійська громада

Турійська громада стане більшою

До неї приєднаються села Соловичівської сільської ради

Раніше сільський голова Ярослав Кашуба наполегливо відстоював позицію створення окремої Соловичівської об’єднаної територіальної громади, але через низку різних обставин втілити цю мрію у життя не вдалось. Тож, зваживши всі «за» і «проти», Соловичівська сільська рада вирішила приєднатися до Турійської об’єднаної територіальної громади.

Нині у Соловичівській сільській раді проживає понад півтори тисячі людей.

22 грудня відбудуться додаткові вибори, на яких мешканці трьох сіл – Соловичі, Обенижі, Кустичі – оберуть депутатів, які представлятимуть їхні інтереси у громаді.

Нині у Соловичівській сільській раді проживає понад півтори тисячі людей. На її території діють дві школи – Обенижівська І–ІІ ст. і Соловичівська І–ІІІ ст. Також у селах Соловичі та Обенижі працює два дошкільних навчальних заклади, в яких функціонує по дві вікових групи. Для школярів і дошкільнят села Кустичі організовано доїзд у Соловичі. В інфраструктуру сільської ради входить Соловичівський будинок культури та клуб в Обенижах, а також ФАПи, приміщення яких знаходяться на балансі сільської ради. Варто зазначити, що вся інфраструктура сільської ради у дуже хорошому стані, на більшості об’єктів проведені капітальні ремонти. Тож навіть будівлі, побудовані десятки років тому, мають сучасний гарний вигляд, повідомляє сайт Турійської ОТГ.

Telegram Channel