Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що планують зробити у Ковелі у 2020 році

У Ковелі прийняли бюджет.

Ковельська міська рада

Що планують зробити у Ковелі у 2020 році

У місті залізничників уже прийняли бюджет. Обсяг фінансового ресурсу Ковеля на наступний рік становить понад 595 млн грн

Основні його призначення спрямовуються на освіту, охорону здоров’я та комунальну сферу. Чималий фінансовий ресурс – 38 млн --буде виділено на реалізацію проєкту з реконструкції колишнього стадіону «Локомотив». Нагадаємо, що Ковель отримав європейські кошти на цей об’єкт — це понад 800 тисяч євро. Їх недостатньо, аби повністю реалізувати проєкт, який загалом вартує понад 100 млн грн.

Обсяг капітальних вкладень у житлово-комунальне господарство визначений в розмірі понад 45 млн 680 тис.грн. На ремонт доріг передбачено понад 13 млн грн.У 2020 планують продовжити реконструкцію вулиці Відродження, капітальний ремонт буде здійснено на вулицях Павлова, 40 років Перемоги, Вітовського. Крім того, понад 18 млн грн. виділяється на поточний ремонт міських шляхів.

11,5 мільйона отримає Ковельське МТМО.

Понад 4 млн грн буде спрямовано на прокладання мереж водовідведення. Це вулиці — Вітовського, Павлова, Сагайдачного, Ярослава Мудрого, що допоможе вирішити проблему підтоплень під залізничним мостом.

Водогони продовжать будувати в районі Ковель-2. Реконструкція вуличного освітлення чекає на мешканців вулиць 40 років Перемоги, Левицького, Шевченка, Грушевського.

11,5 млн отримає Ковельське МТМО. Ці кошти планують використати на придбання медичного обладнання на умовах співфінансування— ангіографа. Таку ж суму медики отримають з державного бюджету. Про плани ковельчан на 2020 рік повідомляє сай Ковельської міської ради.

Telegram Channel