Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Скобелці  Божественну літургію з нагоди храмового свята очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл

Великі люди на великому святі...

Фото: Волинська єпархія ПЦУ

У Скобелці Божественну літургію з нагоди храмового свята очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл

У січні громада цього села возз’єдналась із Православною церквою України

З нагоди храмового свята митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію у Свято-Миколаївській парафії с. Скобелка Горохівського деканату, яка в січні возз’єдналась із Православною церквою України, інформує Волинська єпархія ПЦУ.

Разом з високопреосвященним служили: декан протоієрей Андрій Сидор, настоятель парафії священник Станіслав Домарацький, інше місцеве духовенство, а також із луцького районного благочиння та Рівненської єпархії.

Привітавши присутніх зі святом, владика зауважив, що коли робимо добрі справи, уподібнюємось святому Миколаєві.

Привітавши присутніх зі святом, владика зауважив, що коли робимо добрі справи, уподібнюємось святому Миколаєві. Ці справи потрібно робити один одному з вірою в Боже чудо. Є люди, які не вірять в чуда, бо мають закам’яніле серце, в якому немає Христа, – каже архіпастир. Така людина не побачить і проявів Божої любові.

Керуючий єпархією подякував парафіянам за любов до України, до віри, до Христа, та за власну перемогу. Можна перемагати всіх, а потрібно вчитися перемагати спочатку себе. Побажав жити в єдності і в усьому наслідувати святителя Миколая Чудотворця.

Церковною відзнакою «За жертовність» архієрей відзначив старосту церкви Олександра Ситника, благословенними митрополичими грамотами – інших парафіян.

Учасників свят привітав із величною подією голова сільради Михайло Цуцман, а настоятель о. Станіслав подякував усім за підтримку. Вихованці недільної школи подарували гарний виступ і отримали подарунки.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel