На Маневиччині учні вивчали перспективний напрямок ресторанного бізнесу – кейтерінг - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 27.22 € 30.77
На Маневиччині учні вивчали перспективний напрямок ресторанного бізнесу – кейтерінг

На фуршетному столі багато смакоти.

Колківське вище професійне училище

На Маневиччині учні вивчали перспективний напрямок ресторанного бізнесу – кейтерінг

Урок на тему «Кейтерінг – новий напрямок ресторанного бізнесу в Україні» провела майстер виробничого навчання Лідія Бойко з учнями групи №11 Колківського ВПУ

Під час заняття учні переглянули презентацію Катрін Уффорт (Естонія) про кейтерінг, презентацію про фуршет Ольги Павлюк (Колківське ВПУ). Цікавою і багатою на різну інформацію була робота творчих груп бухгалтерів, технологів, офіціантів та декораторів.

Підсумки роботи пройшли у формі гри «Мікрофон» та «Комплімент від шеф-кухаря».

Корисними були фрагменти майстер-класів, які провела майстер виробничого навчання Лідія Бойко та учень Бугайчук Іван. Він представив фрагмент кітчен-шоу, салат «Цезар» з вафлею «Бабл».

Підсумки роботи пройшли у формі гри «Мікрофон» та «Комплімент від шеф-кухаря». Усіх зачарувала виставка виробів, виготовлених учнями №11. Лідія Олександрівна Бойко та її учні показали, що кейтерінг – корисний і вигідний напрямок ресторанного бізнесу.

Джерело: Колківське вище професійне училище