
На фуршетному столі багато смакоти.
На Маневиччині учні вивчали перспективний напрямок ресторанного бізнесу – кейтерінг
Урок на тему «Кейтерінг – новий напрямок ресторанного бізнесу в Україні» провела майстер виробничого навчання Лідія Бойко з учнями групи №11 Колківського ВПУ
Під час заняття учні переглянули презентацію Катрін Уффорт (Естонія) про кейтерінг, презентацію про фуршет Ольги Павлюк (Колківське ВПУ). Цікавою і багатою на різну інформацію була робота творчих груп бухгалтерів, технологів, офіціантів та декораторів.
Підсумки роботи пройшли у формі гри «Мікрофон» та «Комплімент від шеф-кухаря».
Корисними були фрагменти майстер-класів, які провела майстер виробничого навчання Лідія Бойко та учень Бугайчук Іван. Він представив фрагмент кітчен-шоу, салат «Цезар» з вафлею «Бабл».
Підсумки роботи пройшли у формі гри «Мікрофон» та «Комплімент від шеф-кухаря». Усіх зачарувала виставка виробів, виготовлених учнями №11. Лідія Олександрівна Бойко та її учні показали, що кейтерінг – корисний і вигідний напрямок ресторанного бізнесу.
