Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Ковельському районі автомобіль врізався у підводу. Водій загинув

Водій, ймовірно, не впорався із керуванням допустив зіткнення із зустрічною підводою.

vl.npu.gov.ua

У Ковельському районі автомобіль врізався у підводу. Водій загинув

За фактом летальної ДТП поліція відкрила кримінальне провадження

Учора, 22 грудня, близько 21 години на автодорозі в селі Волошки Ковельського району автомобіль «ВАЗ 2105» врізався у підводу. Внаслідок ДТП водій легковика загинув на місці, їздового та пасажира гужового транспортного засобу госпіталізували. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження, інформує ГУ НПУ у Волинській області.

За кермом автомобіля перебував 53-річний місцевий житель. Водій, ймовірно, не впорався із керуванням допустив зіткнення із зустрічною підводою. Внаслідок автопригоди водій легковика загинув на місці. Їздова гужового транспорту, 45-річна жителька Ковельського району та 20-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували в травматологію центральної районної лікарні.

Внаслідок ДТП водій легковика загинув на місці, їздового та пасажира гужового транспортного засобу госпіталізували.  

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.


За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження.
 
Telegram Channel