Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Apple iPhone 11 - крок назустріч майбутньому

Камера зловить більше, ніж ви можете уявити!

Apple

Apple iPhone 11 - крок назустріч майбутньому

Чому варто вибрати і купити Айфон 11? Яскравий, технологічний, сучасний, потужний смартфон від Apple однозначно заслуговує на увагу. Справжній фурор на ринку смартфонів в свій час зробив різнокольоровий XR, а в 2019-му році нас порадували вдалим iPhone 11

Фахівці з долини Купертіно зробили ставку на молодість і свіжість і не прогадали. Що потрібно сучасній молоді?

  • Крутий дизайн, яким можна похвалитися;
  • Великий дисплей, щоб з головою зануритися в контент;
  • Потужність, яка розкриє потенціал ігри та програми;
  • Автономність, щоб бути вільним від розеток;
  • Якісна камера для яскравих відео і Селфі;
  • Великий обсяг пам'яті щоб помістилося дійсно все.

Ну і головне - адекватна ціна, щоб смартфон був «по кишені» кожному. Розробники постаралися і їм вдалося вмістити всі ці фішки, а то і трохи більше в моделі iPhone 11. Пропонуємо ознайомитися ще ближче, з дуже яскравим флагманом.

 

 У новинки досить громіздкі розміри, але як ви встигли зрозуміти - користувачам масивність подобається. Тим більше, що смартфон надійно лежить в долоні, не ковзає і не викликає дискомфорту в користуванні.

Дисплей Liquid Retina діагоналлю 6,1 «отримав яскравість в 625 ніт, функції Night Shift і True Tone. Зображення просто розкішне і комфортне для очей при будь-яких умовах освітлення. Перегляд відеороликів і історій в соціальних мережах - принесе тільки задоволення, завдяки стереозвук, який гучний і чистий.

Перейдемо до камери. На відміну від попередника тут встановлені два 12-мегапіксельні об'єктиви, під назвою ширококутний і ультра, або супер-широкоугольний. Фото з друзями, нічні панорами, захоплюючі дух, гламурні інтер'єри - камера зловить навіть більше, ніж ви можете уявити. Фоловерів будуть в захваті! Селфі будуть теж на висоті, адже вперше за довгий час фронтальна камера отримала оновлення до 12Мп, а також можливість створення Селфі в слоу-мо.

За даними від розробників і технічних фахівців, ви зможете переглядати відео протягом майже 15 годин, а слухати улюблену музику до 20 годин. Цифри досить суб'єктивні, адже на час роботи впливає безліч факторів, але можна сказати точно, що енергії у цього смартфона дуже багато.

Новий чіп Apple A13 Bionic з шести ядрами і оперативною пам'яттю в 4GB, контролює кожен процес. Високий рівень продуктивності і енергоефективності вам гарантовані. Адже в парі з ємнісним акумулятором, «життя» вашого Айфона 11 буде дуже довгим.

За даними від розробників і технічних фахівців, ви зможете переглядати відео протягом майже 15 годин, а слухати улюблену музику до 20 годин. Цифри досить суб'єктивні, адже на час роботи впливає безліч факторів, але можна сказати точно, що енергії у цього смартфона дуже багато.

Чи не можете вибрати, який флагман 2019 придбати? Ловіть короткий лікнеп відмінностей і особливостей:

  • Кольори: фіолетовий, м'ятний, жовтий? Хочете чогось нового - вам за 11! Якщо ж ви прихильник класики - варто розглянути лінійку Pro.
  • Глянець або матовість? В iPhone 11 збережено глянсове покриття, інші нові моделі - матові.
  • Дисплей діагоналлю в 6,1 «дюйма - це як раз золота середина між 11 Pro і 11 Pro Max. Одинадцятки поки без Full HD, і це жодним чином не впливає на роботу, а неозброєним оком меншу кількість пікселів ніж у інших - не так легко помітити.
  • У порівнянні з попередниками, тут одну камеру більше - додали ультрашірококутнік. Поки на борту немає телеоб'єктива, тому є тільки цифровий зум. Вдосконалили «Фронталки» до 12 Мп і навчили знімати відео в якості 4К 60К/c.
  • Можливість швидкої зарядки (Fast Charge) дозволить вам відновити 50% заряду за менш ніж 30 хвилин. Такого у попередника під назвою XR не було!

Користувачам, які хочуть не тільки стильний молодіжний смартфон, а пристрій з однозначно широким спектром можливостей - однозначно рекомендуємо модель iPhone 11. Зробіть життя яскравішим!

Telegram Channel