Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські та тернопільські педагоги обмінялися досвідом роботи з обдарованими дітьми

Діалог триватиме і в майбутньому.

Волинська обласна Мала академія наук

Волинські та тернопільські педагоги обмінялися досвідом роботи з обдарованими дітьми

Днями працівники Волинської обласної Малої академії наук взяли участь у виїзному семінарі-практикумі, який відбувся на базі Тернопільського обласного відділення МАН України

Директор Тернопільської МАН Мигайчук Леся Михайлівна, презентуючи роботу установи, поділилась практичним досвідом співпраці з навчальними закладами вищої і загальної середньої освіти м. Тернопіль та області.

Учасники семінару за «круглим» столом ділилися знаннями та досвідом роботи з питань модернізації змісту, форм і методів здійснення освітньої діяльності з обдарованою молоддю.

Учасники семінару за «круглим» столом ділилися знаннями та досвідом роботи з питань модернізації змісту, форм і методів здійснення освітньої діяльності з обдарованою молоддю. Предметом обговорення стали питання адміністративно-територіальної реформи і її впливу на охоплення шкільної молоді науково-дослідницькою діяльністю в системі позашкільної освіти Малої академії наук України.

Сподіваємось, що розпочатий діалог триватиме у майбутньому. А започаткована форма співпраці стане традиційною зустріччю фахівців МАН для обміну досвідом.

Джерело: Волинська обласна Мала академія наук
Telegram Channel