Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ковелі «миколаї» сіли на мотоцикли

Вперше у Ковелі святковий захід об'єднав любителів двоколісної їзди та осіб, які переміщуються на колісних кріслах.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі «миколаї» сіли на мотоцикли

Кілька десятків мотоциклістів з Ковеля, Володимира-Волинського та Нововолинська долучились до благодійної акції «Миколай на байку»

У День Святого Миколая біля міської ялинки відбулась благодійна акція «Миколай на байку». Її влаштували громадська організація «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» спільно з місцевими байкерами, інформує Ковельська міська рада.

Вперше у Ковелі святковий захід об'єднав любителів двоколісної їзди та осіб, які переміщуються на колісних кріслах.


Акція відбулася біля міської ялинки.

В акції взяли участь близько 30 мотоциклістів з Ковеля, Володимира-Волинського та Нововолинська. Вони були одягнені в костюми Святого Миколая, в руках — мішки з подарунками та цукерками. Корпуси мотоциклів прикрашені новорічною атрибутикою. З динаміків лунали веселі святкові пісеньки.

Розпочав свято ведучий в образі Святого Миколая Володимир Заячук, який звернувся з вітальним словом до присутніх, а потім розважав малечу впродовж всієї програми. Девізом акції були слова «Добро в дії».

Розпочав свято ведучий в образі Святого Миколая Заячук Володимир, який звернувся з вітальним словом до присутніх, а потім розважав малечу впродовж всієї програми. Девізом акції були слова «Добро в дії».

 

 Миколаї на байках з приємністю і радістю катали юних ковельчан та робили селфі з дітками, які мають інвалідність, й усіма охочими. Сподобалася акція організаторам, учасникам прекрасного дійства та перехожим.

 

 

Telegram Channel