Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Дякуємо, що живі!», – волиняни зустріли своїх захисників із фронту (Фото, відео)

Бійці отримали заслужені нагороди!

Олександр ПІЛЮК

«Дякуємо, що живі!», – волиняни зустріли своїх захисників із фронту (Фото, відео)

Повернулися додому не всі. Шестеро бійців 14-ї Окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого загинули під час минулої ротації

Вулицями Володимира-Волинського крокували українські військові. Напередодні вони приїхали на місце постійної дислокації із передової. А сьогодні у центрі міста їх зустрічали мешканці райцентру, представники влади, священники, журналісти.

 

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів, поклали квіти до пам’ятних знаків Героям.

 

 У бойових умовах вам потрібно проявляти бойові якості душі та характеру, а в мирних – мирні. Адже ви повернулися до рідних, друзів. Вони вам передають любов, тепло і від вас очікують того ж.

Під час урочистостей кращі бійці отримали відзнаки та нагороди від командування та різних органів влади.

– Вітаю вдома! Вас чекає довгоочікуваний відпочинок та реабілітація після важкої та напруженої ротації, – зазначив у своєму зверненні до військових голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

 

 А голова Синодального управління військового духовенства Православної церкви України, митрополит Іоан закликав солдатів та офіцерів, перебуваючи поруч із близькими, забути про війну.

 

 – У бойових умовах вам потрібно проявляти бойові якості душі та характеру, а в мирних – мирні. Адже ви повернулися до рідних, друзів. Вони вам передають любов, тепло і від вас очікують того ж.

Митропочит вручив командирам бригади образи Божої Матері, а кожному бійцю – маленьку іконку з молитвою запорізьких козаків.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel