Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Перевалах школярі святкували разом із воїнами-земляками

На завершення вечора усі разом заколядували.

ФОТО з фейсбук-сторінки Василя Гута

У Перевалах школярі святкували разом із воїнами-земляками

Різдвяно-новорічний вечір у цьому селі, що на Турійщині, запам'ятається всім учасникам надовго

Старшокласники Перевалівської школи показали батькам та гостям цікаву новорічну виставу. Присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим привітали Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, депутат селищної ради Антоніна Гут, учасники бойових дій Ярослав (позивний ДЕД) та Ігор (позивний ГОР).

Учні приготували для воїнів з передової вітальні листи зі своїми малюнками і смаколики, випеченими напередодні.

Учні приготували для воїнів з передової вітальні листи зі своїми малюнками і смаколики, випеченими напередодні. Смачну каву для військових передала жителька міста Ковель Світлана Столярчук, яка зараз проживає та працює в Італії.

Депутати Турійської селищної ради Андрій Філіпчук та Антоніна Гут, Турійської районної ради Василь Гут, підприємець та власник відпочинкового комплексу «Соминаль» Степан Голко, відома лікарка, уродженка села Мокрець Людмила Олександрівна Васильчук подарували учням школи футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі, а також м’ячі та скакалки для занять спортивною гімнастикою, багато різноманітних настільних ігор: футбол, хокей, футбольний менеджер, шашки, доміно і багато іншого.

 

На завершення вечора усі разом заспівали колядку, повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Василь Гут.

Telegram Channel