Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Українець, який 5 років провів у підвалі, обіцяв бойовикам повернутися у рідний Донецьк (Відео)

Чоловіка катували бойовики.

Радіо Свобода/скрін з відео

Українець, який 5 років провів у підвалі, обіцяв бойовикам повернутися у рідний Донецьк (Відео)

Віктор Савін, якого в рамках обміну звільнили з полону терористів ОРДО, під час передачі Україні виступив з промовою перед бандитами

Колишній в’язень зазначив, що п’ять років провів у підвалі бойовиків, після чого потрапив в колонію, яку він назвав «санаторієм» порівняно з тим, де його раніше утримували. Відео з промовою Савіна опублікувало Радіо Свобода, передає УНІАН.

Володимир Путін напав на мою країну, топче мою землю…мене катували представники РФ, а охороняли бійці ВДВ Росії, я знаю, хто є хто.

«Ви розумієте, що таке п'ять років у підвалі? В колонії - нормально, але катують не в колонії і допитують теж не в колонії», - сказав він. Савін також пообіцяв повернутися до рідного міста і що Україна поверне собі свою землю. «Але ми на довго не прощаємось. Це наша земля, це моє рідне місто, я народився та виріс в ньому. Я представляв Донецьк від міста Макіївка, я багато зробив для міста, і за це я сидів у своєму ж місті, у своїй же колонії, якій багато допомагав», - наголосив він. Савін також подякував президенту України Володимиру Зеленському за звільнення з полону. «Володимир Путін напав на мою країну, топче мою землю…мене катували представники РФ, а охороняли бійці ВДВ Росії, я знаю, хто є хто», - додав звільнений українець.

Нагадаємо, 29 грудня, на КПВВ «Майорське» в Донецькій області проводився обмін утримуваними особами між українською стороною і представниками ОРДЛО.

Telegram Channel