Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Юні спортсмени змагалися за призи Діда Мороза

Успіхів спортсменам і у 2020 році!

facebook.com/Валентина Борисюк

Юні спортсмени змагалися за призи Діда Мороза

Спортсмени Любешівськоі ДЮСШ зібралися на шкільному стадіоні та на стадіоні «Колос»! Щороку для вихованців спортшколи змагання «На призи Діда Мороза» - це справжне свято

Спочатку цікаву розминку запропонували юним спортсменам МС України Андрій Синдюк та КМС України Яна Фарина, інформує Валентина Борисюк у фейсбуці.  Згодом всі легкоатлети взяли участь в пробігу на 1000м, після якого отримали новорічні подарунки від Діда Мороза.

Також  підводили підсумки виступів за 2019 рік. Кращими легкоатлетами Любешівськоі ДЮСШ стали Тарас Корецький та Іванна Кух. А кращим тренером -Олена Степанівна Борисюк 

А на шкільному стадіоні в цей час провели турнір з міні-футболу серед молодшої вікової групи та старшої вікової групи. У молодшій вікової групі перемогу отримала команда Бихівськоі ЗЗСО,срібні нагороди дістались юним футболістам Залаззівськоі ЗЗСО. Ну а бронзовими призерами стали спортсмени Любешівського ліцею.

А на шкільному стадіоні в цей час провели турнір з міні-футболу серед молодшої вікової групи та старшої вікової групи.

В старшій віковій групі перше місце зайняла команда Судченської ЗЗСО, друге - у команди Цирської ЗЗСО і третє - у Любешівського ліцею.

Кращим футболістом 2019 визнано Сергія Турко,а кращим тренером з футболу- Олексія Валентиновича Губчика!!
«Бажаю нашій Любешівській ДЮСШ і в 2020 році мати такі високі успіхи і бажані перемоги!», йдеться у дописі.

 

 

 

Telegram Channel