Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Боратинську громаду з новорічними святами привітали мешканці українського Нью-Йорку (Відео)

З Новим роком!

Боратинська громада

Боратинську громаду з новорічними святами привітали мешканці українського Нью-Йорку (Відео)

Новгородське — це селище міського типу Донецької області, підпорядковане Торецьку. Розташоване на підконтрольній Україні території, на річці Кривий Торець за 10 км від Торецька та за 38 км від Донецька. До 1951 року — смт Нью-Йорк, New-York

з нагоди свят Боратинська громада отримала привітання з міста Щастя Луганської області. Тепер вітання шлють з «Українського Нью-Йорку» — Новгородського.

Щиро вітаємо мешканців Боратинської громади з прийдешніми новорічними та різдвяними святами. Щиро дякуємо вам за подарунки, які принесли краплинку тепла в наші, на жаль, дещо сірі будні.

У відеозверненні представники громади кажуть: «Ми Громадська організація «Ініціативна молодь українського Нью-Йорку». Щиро вітаємо мешканців Боратинської громади з прийдешніми новорічними та різдвяними святами. Щиро дякуємо вам за подарунки, які принесли краплинку тепла в наші, на жаль, дещо сірі будні. Ми дуже раді, що тепер маємо друзів з іншого куточка України. Сподіваємося на подальше спілкування, а також запрошуємо вас до нашого «Українського Нью-Йорку на Донеччині». З Новим роком!»

 

Джерело: Боратинська сільська рада
Telegram Channel