Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У нас тече одна кров, але ми зовсім інші: племінниця Софії Ротару про свою зіркову тітку

"Хочу, щоб мене називали Sonya Kay, а не племінницею Ротару".

Молодий буковинець

У нас тече одна кров, але ми зовсім інші: племінниця Софії Ротару про свою зіркову тітку

Українську співачку Sonya Kay (справжнє ім'я – Софія Хлябич) від початку вокальної кар'єри порівнюють з Софією Ротару. Це і не дивно, адже дівчина – племінниця знаменитої артистки та була названа в її честь

В інтерв'ю LifeStyle 24 уродженка Буковини відверто розповіла про ставлення до творчості своєї зіркової родички, передає Молодий буковинець.

За словами Sonya Kay, чимало людей цікавить її спілкування з тіткою. Однак артистка запевняє всіх: вона безмежно поважає Софію Ротару, але вважає, що її музика кардинально інша. Тому співачка активно працює, щоб її ім'я асоціювалось з якісним контентом, а не тільки зі знаменитою родичкою.

Артистка запевняє, що безмежно поважає Софію Ротару, але вважає, що її музика кардинально інша.

«Вже хотілося б, щоб мене сприймали як особистість, оскільки я роблю зовсім іншу музику. В нас тече одна кров, але ми зовсім інші люди. Я дуже її поважаю. Вона є для мене еталоном, адже дуже багато зробила для української музики. Я її дуже люблю, але хочу, щоб мене називали Sonya Kay, а не племінницею Ротару. Я дуже багато працюю зі своєю командою, і ми робимо все, щоб нас сприймали як окремий сольний проєкт Sonya Kay», – поділилась співачка.

Цікаво, що вся родина зірки – творча. Батько Sonya Kay був художнім керівником ансамблю «Черемош», а мама – однією з вокалісток колективу. Та попри таку генетику дівчина не могла й подумати, що колись стане співачкою. Змалку вона ходила у танцювальний гурток, тому всі родичі були переконані – Софія Хлябич стане балериною.

Наразі співачка може похизуватись десятками успішних синглів та альбомом «Слухай моє серце». Вже у 2020 році вона готує для меломанів чуттєвий сюрприз: Sonya Kay презентує свою пісню, присвячену нареченому.

Telegram Channel