Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Гральний бізнес на Рівненщині продовжує працювати: у підпіллі, хоча й кепсько прихованому...

Не соромтеся, заходьте!

Фото: Відділ комунікації поліції Рівненської області

Гральний бізнес на Рівненщині продовжує працювати: у підпіллі, хоча й кепсько прихованому...

Ситуація дедалі більше скидається на фарс...

Поліцейські територіальних підрозділів поліції області та мобільні групи з числа працівників обласного управління, регіональних підрозділів Нацполіції спільно із представниками СБУ Рівненщини та органів місцевого самоврядування продовжують роботу з виявлення та припинення незаконної діяльності гральних закладів, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Так, учора, другого січня, у рамках досудового розслідування за фактами імовірного зайняття гральним бізнесом невстановленими особами у місті Вараш поліцейські встановили, що, попри те, що заклади зачинені, а реклама — відсутня, там перебувають особи, які грають в азартні ігри та надають послуги грального бізнесу. 

Попри те, що заклади зачинені, а реклама — відсутня, там перебувають особи, які грають в азартні ігри та надають послуги грального бізнесу. 

За результатами проведеного огляду в одному з ігрових залів у Вараші працівники поліції виявили адміністратора та відвідувача. Окрім цього, в ході огляду було вилучено обладнання, що використовувалось для надання гральних послуг та облаштування закладу, зокрема сім системних блоків і вісім моніторів, а також 25 пластикових іменних карток клієнтів «СпортЛото» та 225 гривень, отримані внаслідок протиправної діяльності. 

У іншому приміщенні перебував лише адміністратор. Під час огляду правоохоронці виявили чеки, що засвідчують функціонування закладу та вилучили 23 одиниці комп’ютерної техніки.

Слідчі звернулися до суду із клопотаннями про надання дозволу на затвердження раніше проведеного огляду та арешт вилученого майна. 

Крім того, цього ж дня у Рівному, під час санкціонованого обшуку у гральному закладі на вулиці Генерала Безручка правоохоронці вилучили 12 одиниць комп’ютерної техніки.

Загалом із початку проведення відпрацювань поліцейські припинили діяльність 125 гральних закладів і вилучили 490 одиниць грального обладнання.

Поліцейські звертаються до громадян: якщо вам відома інформація про заклади грального бізнесу, які не припинили діяльність та продовжують функціонувати, повідомляти за номером «102».

Telegram Channel