Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Погода на четвер, 9 січня: обіцяють трохи мокрого снігу та дощу

Погода лишень трохи не колядувальна...

Фото: Міністерство культури України

Погода на четвер, 9 січня: обіцяють трохи мокрого снігу та дощу

А колись цього дня на Волині було 30 з гаком градусів морозу!

Якою буде погода на Волині завтра:

9 січня у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 1-3º тепла.

На теренах Волинської області також хмарно з проясненнями. Невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці місцями налипання мокрого снігу, місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 0-5º тепла.

Найтепліше 9 січня було у 1991-му році – плюс 8,1 градуса, найхолодніше – у 1987-му році – мінус 31,3 градуса.

Народний прогноз погоди:

9 січня вшановується пам’ять святого апостола Стефана, який проповідував, підкріплюючи істинність своїх слів знаменнями і чудесами. Зазвичай цей день був морозним: «Прийшов Стефан – на ньому червоний жупан». Наші пращури помітили, якщо 9 січня сніг сипле з неба великими пластівцями, то найближчим часом варто очікувати негоди і відлиги.

Прогноз погоди на післязавтра:

10 січня синоптики прогнозують хмарну погоду. Невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вночі місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 2-7º тепла.

 

Telegram Channel