Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Здолбунові 35-річний пияк-нероба відгамселив рідну матір – бо не схотіла дати 200 гривень

Що ж ти, дурню, накоїв...

Фото: Відділ комунікації поліції Рівненської області

У Здолбунові 35-річний пияк-нероба відгамселив рідну матір – бо не схотіла дати 200 гривень

Перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, він зайшов до матері, яка проживає в іншій частині будинку, та почав вимагати гроші, аби продовжити застілля

Учора, восьмого січня, близько 17 години чоловік, за плечима якого судимість за численні злочини, скоїв ще один — пограбував власну матір.

Перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, 35-річний чоловік зайшов до матері, яка проживає в іншій частині будинку, та почав вимагати гроші, аби продовжити застілля. Почувши відмову, розізлився та вирвав із її рук сумку, в якій знаходилось 200 гривень. Мати кинулася до сина, щоб повернути гроші, однак той вдарив потерпілу кулаком в обличчя, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області

За результатами попереднього медичного огляду лікарі виявили у 57-річної потерпілої гематому ока.

Зі слів потерпілої 57-річної жительки Здолбунова, зловмисник наніс їй ще один удар дерев’яною частиною сокири по голові. Жінка звернулася до поліції, адже вже мала проблеми із сином, який ніде не працює, зловживає алкоголем і перебуває на іспитовому строку за вчинення крадіжки речей домашнього вжитку з її помешкання. Крім того, нині триває досудове розслідування за фактом крадіжки пенсійних коштів із рахунку потерпілої.

Поліцейські затримали 35-річного чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Сьогодні йому повідомили про підозру у вчиненні грабежу, вчиненого повторно, за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що здолбунівчанин притягався до кримінальної відповідальності за вчинення інших майнових злочинів, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Також здолбунівські поліцейські відносно нього скерували до суду кримінальне провадження за фактом угону. До того ж, чоловік перебуває на обліку у поліції як домашній насильник.

Досудове розслідування триває. Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі. Також до основного строку покарання додасться і частина іспитового строку.

За результатами попереднього медичного огляду лікарі виявили у 57-річної потерпілої гематому ока. 

Telegram Channel