Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Погода на вівторок, 14 січня: зима й на Василя не збирається засіяти снігом

Свята тривають!

Фото: bartka.com.ua

Погода на вівторок, 14 січня: зима й на Василя не збирається засіяти снігом

Цього дня вшановується пам’ять святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Каппадокійської

Якою буде погода на Волині завтра:

14 січня у Луцьку мінлива хмарність. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 3-5º тепла.

На теренах Волинської області хмарність також буде мінливою. Без істотних опадів. Вночі та ранком місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 1-6º тепла.

Найтепліше 14 січня було у 1993-му та 2007-му роках – плюс 8,4 градуса, найхолодніше – у 1972-му році – мінус 27,0 градусів.

Народний прогноз погоди:

14 січня вшановується пам’ять святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Каппадокійської. Якщо на Василя зранку туман, то буде хороший урожай літом і восени. Якщо буде багато зірок на небі — до ягідного літа. У минулі часи говорили: «Якщо Василевий день у році веселий, то і рік такий», «Новий рік — до весни недалік». Якщо на Василя тепло і сніг — літо буде теплим і дощовим.

Прогноз погоди на післязавтра:

15 січня синоптики теж прогнозують мінливу хмарність. Без істотних опадів. Місцями туман. Вночі та вранці місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень від 3-8º тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel