Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Новобранцям луцької військової частини Нацгвардії видали зброю

Велика відповідальність лягла на плечі хлопців та дівчат.

Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк

Новобранцям луцької військової частини Нацгвардії видали зброю

Гордість і відповідальність – перше, що відчув солдат Вадим Коростильов, отримуючи автомат. «Тепер я - справжній гвардієць!» - каже хлопець

Учора 14 новобранців військової частини 1141 НГУ отримали штатну бойову зброю з рук командирів підрозділів, у яких проходитимуть подальшу службу.

Гордість і відповідальність – перше, що відчув солдат Вадим Коростильов, отримуючи автомат. «Тепер я - справжній гвардієць!» - каже хлопець.

Але сьогодні справді хвилювалася. Бо розуміла, що тепер буду мати особисту зброю, з якою служитиму надалі.

А ось солдат Софія Гарбарчук зброю побачила і вперше взяла до рук трохи більше місяця тому, під час проходження курсу молодого бійця.

«І хоч вона була навчальна, - зізнається дівчина, - страху ніякого не було. Таке враження, що ми «знайомі» вже давно. Але сьогодні справді хвилювалася. Бо розуміла, що тепер буду мати особисту зброю, з якою служитиму надалі. Це велика відповідальність для мене».

«Зброя – невід’ємна частина вашої служби. Бережіть її та пам’ятайте, що тепер на вас лягає уся повнота відповідальності за Батьківщину та її народ», - наголосив командир військової частини 1141 підполковник Василь Гуртовський, звертаючись до гвардійців.

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel