Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Торчині житель Луцька викрав автомобіль

За такий злочин передбачено від 5 до 8 років позбавлення волі.

Автомото.

У Торчині житель Луцька викрав автомобіль

Поліцейські оперативно встановили причетність 29-річного жителя обласного центру до незаконного заволодіння автомобілем «ВАЗ 2106» у Луцькому районіі

Учора, 14 січня, до поліції із заявою звернувся 36-річний житель Луцького району. Він повідомив, що цього ж дня по вулиці Івана Франка в селищі Торчин невідома особа викрала його автомобіль «ВАЗ 2106». Правоохоронці встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 29-річний житель Луцька. Відомо, що волинянина уже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Відомо, що волинянина уже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Автомобіль правоохоронці вилучили та повернули власнику. Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 с. 289 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті, зокрема, передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel