Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Патрульну поліцію області очолила жінка – уперше в Україні

Альона Стрижак в поліції працює з 2015 року.

Газета по-українськи.

Патрульну поліцію області очолила жінка – уперше в Україні

Керівницею управління патрульної поліції у Харківській області стала 31-річна старша лейтенантка Альона Стрижак

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції України, пише «Газета по-українськи».

Представив її перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«У своїй роботі Альона неодноразово доводила, що є справжнім професіоналом, показала свої лідерські здібності. Це командир, яка завжди буде разом з вами, і дослухається до кожного підлеглого. Вона вимоглива, але завжди включиться у будь-яку проблему й готова до спілкування», - розповів він.

Вона вимоглива, але завжди включиться у будь-яку проблему й готова до спілкування

У відповідь Стрижак подякувала за довіру і розповіла про пріоритети у роботі. «Для мене це дуже відповідально. Основні завдання, які ми будемо ставити перед собою, - це рівень довіри населення, співпраця й комунікація з громадянами, комунікація між підрозділами, а також гарантування безпеки дорожнього руху й публічної безпеки на території обслуговування. Сподіваюся, що наша співпраця буде винятково позитивною для колективу, управління й регіону», - сказала вона.

Альона Стрижак приєдналася до лав патрульної поліції 2015 року у Дніпрі. Починала з патрулювання на лінії, потім обіймала посаду командира роти, а згодом і командира батальйону. Від жовтня 2018 року і донині працювала у Хмельницькому, була заступницею начальника управління - начальницею відділу чергової служби управління патрульної поліції.

Джерело: Газета по-українськи.
Telegram Channel