Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Торік на Камінь- Каирщині було ліквідовано 97 пожеж

Рятувальники не раз жертвували собою у боротьбі зі стихією.

Камінь-Каширська РДА

Торік на Камінь- Каирщині було ліквідовано 97 пожеж

Співробітники районного відділу управління ДСНС підсумували роботу за 2019 рік

Тематична нарада відбулася за участі першого заступника начальника управління ДСНС України у Волинській області Сергія Клеца, начальника Камінь-Каширського районного відділу управління ДСНС у Волинській області Андрія Багнюка, а також керівництва району – першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Михаліка, голови районної ради Віктора Суса

Під час службової наради із доповідями виступили начальник Камінь-Каширського районного відділу Андрій Багнюк та начальник відділу з питань цивільного захисту апарату райдержадміністрації Валерій Головейчук. Так, зі слів доповідачів стало відомо, що у 2019 році рятувальники ліквідували 97 пожеж. Матеріальні збитки, завдані пожежами, становлять 3 млн 284,7 грн. Для забезпечення діяльності МПО, згідно з програмою захисту територій від надзвичайних ситуацій, з місцевих бюджетів спрямовано 580 тис. грн. Разом з тим, систематично здійснюється комплекс профілактичних заходів, який включає перевірку об’єктів з масовим перебуванням людей, відпрацювання сільських рад, житлового сектору та об’єктів різного типу.

Матеріальні збитки, завдані пожежами, становлять 3 млн 284,7 грн. Для забезпечення діяльності МПО, згідно з програмою захисту територій від надзвичайних ситуацій, з місцевих бюджетів спрямовано 580 тис. грн.

Окрім того, учасники наради визначили пріоритети в подальшій діяльності Камінь-Каширського районного відділу та 8-ї ДПРЧ.

Підсумовуючи, перший заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській області Сергій Клец схвально оцінив роботу рятувальників району та відзначив співпрацю з керівництвом краю. На завершення Сергій Васильович вручив грамоти кращим працівникам.

Затим присутні оглянули новий пожежний автомобіль з більш потужною комплектацією та технічними характеристиками, котрий передало на Камінь-Каширський район Управління ДСНС України у Волинській області. Рятувальники отримали й сучасні засоби захисту: дихальні апарати та пожежні маски. 

Джерело: Камінь-Каширська райдержадміністрація
Telegram Channel