Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зять влаштував стрілянину по вікнах своєї тещі

Здуріти можна!

Фото: wall.alphacoders.com

Зять влаштував стрілянину по вікнах своєї тещі

Чоловік був п'яним і розшукував дружину...

У Сумах чоловік стріляв з рушниці по вікнах своєї тещі.

84-річна жінка зателефонувала на «102» та повідомила, що біля її двору зять стріляє з рушниці, передає Gazeta.ua з посиланням на відділ комунікації ГУНП області.

«На місце події негайно були направлені екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група Сумського відділу. По приїзду правоохоронців з'ясувалось, що порушник з місця пригоди втік. Оглянувши будинок, поліцейські виявили пошкоджене пострілами пластикове вікно заявниці. Сама жінка пояснила, що мешкає в будинку разом із сином. Ввечері до них приїхав чоловік доньки. При собі мав рушницю», - йдеться у повідомленні.

Чоловік був п'яним. Пояснив, що шукає дружину, а потім влаштував сварку.

Чоловік був п'яним. Пояснив, що шукає дружину, а потім влаштував сварку. Син заявниці сказав, що його сестри немає вдома. Це розлютило чоловіка.

«Він почав погрожувати тещі і зробив декілька пострілів з рушниці в повітря та в напрямку її будинку. Після чого поїхав. Розуміючи, що п'яний чоловік за кермом, та ще із зброєю, створює реальну небезпеку жителям міста, на його затримання були зорієнтовані екіпажі патрульної поліції, ТОР, відповідні наряди реагування . На території Сум та району був введений оперативний план «Перехват», - розповіла виконуюча обов'язки начальника Сумського відділу поліції Тетяна Якименко.

За півгодини порушника затримали і доставили до Сумського відділу поліції. Затриманому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Telegram Channel