Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку з життя пішов учасник АТО

Світла пам’ять....

Волинь 24

У Луцьку з життя пішов учасник АТО

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила психолог і волонтер Олена Звєрєва

«Горе не описується словами! Ми маємо важку втрату! Воїн, Друг, Людина який вартував бути щасливим і успішним, рятував від лиха багатьох побратимів без оплати і подяк, але війна не відпустила, вкоротив собі віку...», – написала Олена Звєрєва.

Студент Інституту фізичної культури і здоров’я Сергій Денисюк, разом із одногрупником Андрієм Снітком були на Майдані. А коли почалася війна - обидва пішли на фронт.

Студент Інституту фізичної культури і здоров’я Сергій Денисюк, разом із одногрупником Андрієм Снітком були на Майдані.

Під час бою за Іловайськ 20 серпня 2014 року Андрій Снітко на псевдо Хома, накрив своїм тілом ворожу гранату. Він героїчно загинув, у віці 18-ти років, врятувавши бойових побратимів, серед яких – Сергій Денисюк («Сократ»). Учора 24-річний боєць добровідбно попрощався з життям.

«Тепер ти вільний, друже Сократ, мабуть зустрівся вже з Хомою і мамою, ми подовжимо нашу справу пам’ятаючи тебе завжди, але болить жахливо! Обіймаю востаннє ...» – зазначає Олена Звєрєва.

«За тиждень – це другий суїцид. Просто не має слів. Захисники укорочують собі віку з багатьох причин – але одна з найчастіших - це розчарування (в соціумі, у друзях, тиснуть проблеми, не розуміють у сім'ї) і відчуття, що тебе полишили і ти нікому не потрібний... Не лишайте хлопців напризволяще: зателефонуйте, поспілкуйтесь, зустріньтесь, витягніть їх кудись – можливо це буде вирішальним пунктом, щоб відвернути потенційну біду...», – закликає волонтер Руслан Теліпський.

Висловлюємо співчуття рідним, близьким, побратимам.

 

 

 

Telegram Channel