Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Порошенко «втомив» Європу своєю активністю, а при Зеленському на нас просто махнуть рукою

Виступ Зеленського мало кого зацікавив.

ЕП.

Порошенко «втомив» Європу своєю активністю, а при Зеленському на нас просто махнуть рукою

Президент Зеленський і українська делегація в Давосі провалюють участь України у важливій економічній події року

 Про це написав народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко на своїй сторінці в мережі Facebook.  

Олексій Гончаренко.
Олексій Гончаренко.

 «Це – сором. Потрібно розуміти, що ще кілька таких провальних форумів і міжнародній суб’єктності України настане кінець. Замість нас тут пусте місце, а воно, як відомо, довго пустувати не може. Його з радістю займе Росія. Нинішня влада помножила Україну на нуль. А наслідки розгрібати знову доведеться нам з вами», – зазначив політик.

Мені стало цікаво, чому на промові Зеленського було так мало людей і я поспілкувався з цього приводу з кількома нашими міжнародними друзями.

«На таких заходах, як форум у Давосі, все найцікавіше відбувається не на сцені, а в кулуарах. Мені стало цікаво, чому на промові Зеленського було так мало людей і я поспілкувався з цього приводу з кількома нашими міжнародними друзями. Їх відповіді були схожими, проте найкраще всіх підсумував поважний американський журналіст», – зазначив Олексій Гончаренко. 

Парламентар підкреслив, що українська делегація комунікує про примітивні речі з іншими учасниками форуму і не зацікавлює Україною представників інших країн.

«Розумієш, важко не помітити, що українська делегація цього року, м’яко кажучи, не у своїй тарілці. У той час, як світові лідери думають над розв’язанням світових проблем, Зеленський розповідає банальності, ідеї, термін придатності яких вийшов. Тому пустий зал на промові Зеленського – закономірний результат. України начебто цього року тут і нема. Раніше ви активно просували свою позицію. Настільки, що деякі наші політики заговорили про «втому» від України. Тепер, схоже, про Україну почнуть забувати», – процитував американського журналіста Олексій Гончаренко.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel