Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Ковельщині школярі «живим ланцюгом» відзначили День соборності

Україна – єдина і неподільна.

ОНЗ «Дубівська ЗОШ І-ІІІ ст.»

На Ковельщині школярі «живим ланцюгом» відзначили День соборності

22 січня 2020 року відзначили 101 річницю проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки — однієї з ключових подій Української революції 1917–1921 років

 

 В цей день згуртувалися разом не тільки учні та працівники школи, але й представники інших установ та організацій нашого села. Зустріч почалася інформаційною лінійкою, приуроченою цьому дню. Присутні мали змогу пригадати історичні події, пов’язані з 100-річчям Української революції. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, загиблих за незалежність нашої держави.

Об’єднавшись в живому ланцюгу, всі учасники заходу виконали гімн України.

Об’єднавшись в живому ланцюгу, всі учасники заходу виконали гімн України. Захід подарував розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України навіки залишиться непорушною. Адже, вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави на сході України.

Джерело: ОНЗ «Дубівська ЗОШ І-ІІІ ст.»
Telegram Channel