Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Автобус Луцьк-Київ: водій висадив волонтерів, щоб… не заважали дивитись російське кіно!

Ярина Чорногуз.

Обозреватель.

Автобус Луцьк-Київ: водій висадив волонтерів, щоб… не заважали дивитись російське кіно!

Українська волонтерка Ярина Чорногуз поскаржилася, що водій автобуса Busfor під час поїздки з Луцька до Києва відмовився вимикати російський серіал

Він погодився висадити Чорногуз і її подругу, також волонтерку, посеред дороги, «щоб далі дивитися в спокої російське кіно». Про це дівчина написала на своїй сторінці в Facebook 27 січня, зазначає Обозреватель.

Вона додала, що автобусом поверталася до столиці з Луцька з похорону свого хлопця Миколи Сорочука, який був убитий на Донбасі.

Водій автобуса.
Водій автобуса.

 «Коли я підійшла і чемно попросила вимкнути російський серіал, аргументуючи це тим, що я недавно повернулася із зони бойових дій, із лютого їду туди знову, і мені противно всю ніч слухати телепродукт окупантів, водій це зробити відмовився.Ми почали наполягати далі, Настя включила камеру на телефоні, після чого водій почав вибивати телефон у неї з рук», – написала волонтерка.

На нас почала кидатися якась жінка, яка їхала назад з Італії і їй байдуже, якою мовою, і ми вбивці, їздимо на війну, вона нас туди не посилала. Решта автобусу просто промовчала

Водій зажадав, щоб дівчата запитали інших пасажирів автобуса, чи вимикати серіал. «На нас почала кидатися якась жінка, яка їхала назад з Італії і їй байдуже, якою мовою, і ми вбивці, їздимо на війну, вона нас туди не посилала. Решта автобусу просто промовчала», – розповіла Чорногуз.

Загиблий Микола Сорочук і Ярина Чорногуз
Загиблий Микола Сорочук і Ярина Чорногуз

 Вона додала, що ще перед початком поїздки водій грубіянив пасажирам і зажадав, щоб вони чекали транспорт за пів години до часу відправлення. В результаті він запізнився, але відмовився вибачитися.

У своєму наступному пості Чорногуз розповіла, що автостопом дісталася до Рівного. Вона також повідомила, що водія після прибуття до Києва «чекає теплий прийом».

Ярина Чорногуз на похоронах Миколи Сорочука у Луцьку:

 

Джерело: Обозреватель.
Telegram Channel