Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Фінансова допомога ЄС до 2027 року»: Порошенко у Брюсселі шукав підтримки для України

У ці дні Петро Порошенко відстоює в Брюсселі інтереси України на багатьох майданчиках.

ЄС.

«Фінансова допомога ЄС до 2027 року»: Порошенко у Брюсселі шукав підтримки для України

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко у Брюсселі обговорив з директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою питання продовження реформування української економіки та продовження програми МВФ щодо підтримки України

«Відбулось дуже змістовне обговорення з директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою і її командою щодо позиції програми МВФ», – розповів Петро Порошенко в коментарі журналістам.

Я хочу подякувати за те, що вдалося донести, що ми на наступний бюджетний період Європейської комісії з 2021-й по 2027-й роки наголосили, що Україна потребує фінансової підтримки Євросоюзу і Єврокомісії.

«Це надзвичайно важливе для України питання: які реформи треба продовжити; які реформи треба зберегти; і як не допустити згортання демократичних процесів, процесів реформування економіки, які були започатковані протягом останніх п’яти років», – зазначив Петро Порошенко.

Зустріч з Валдісом Домбровскісом.
Зустріч з Валдісом Домбровскісом.

 Порошенко також висловив подяку Виконавчому Віце-президенту Єврокомісії Валдісу Домбровскісу, з яким провів зустріч в Брюсселі, за постійну наполегливу підтримку України протягом п’яти років.

«Я хочу подякувати за те, що вдалося донести, що ми на наступний бюджетний період Європейської комісії з 2021-й по 2027-й роки наголосили, що Україна потребує фінансової підтримки Євросоюзу і Єврокомісії. Саме підтримки, яка полягає в тому, щоб відкрити двері і забезпечити європейську перспективу для України», – зазначив Петро Порошенко.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel