Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
На Волині оштрафували чоловіка, який вп’яте продавав раки

Чоловіка не раз ловили з раками.

Волинський рибоохоронний патруль/ФБ

На Волині оштрафували чоловіка, який вп’яте продавав раки

Ковельський суд оштрафував громадянина, який вп’яте порушив природоохоронне законодавство

У місті Ковель відбулося судове засідання у справі про факт незаконного збуту водних біоресурсів, який було викрито Волинським рибоохоронним патрулем.


Знову патруль злапав порушника з раками.
 

Так, 21 листопада 2019 року під час рибоохоронного рейду рибпатрульними зафіксовано незаконний продаж водних біоресурсів. На Центральному ринку м. Ковель викрито порушника, який здійснював незаконний збут раків без дозвільних документів. На особу складено протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП.

З вересня по жовтень його тричі викрито за фактом незаконного продажу водних біоресурсів та один раз за перевищення добової норми вилову раків. 

Примітно, що це стало п’ятим порушенням, яке вчинив цей чоловік минулого року. Так, з вересня по жовтень його тричі викрито за фактом незаконного продажу водних біоресурсів та один раз за перевищення добової норми вилову раків.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області постановив визнати винним громадянина у вчинені правопорушення. При винесені рішення суд врахував, що особа вчинила правопорушення не вперше і не стала на шлях виправлення. Тому суд визначив штраф більший за мінімальний – 1020 грн. Також суд постановив стягнути в дохід держави судовий збір в сумі 420 грн 40 коп.

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства (067) 360 78 40.


Може, штраф напоумить порушника?
 
Telegram Channel