Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Нововолинську в підозрюваного у грабежі знайшли пістолет

Підозрюваний раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу, крадіжок та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Волинська поліція.

У Нововолинську в підозрюваного у грабежі знайшли пістолет

Співробітники кримінальної поліції Нововолинського відділу поліції викрили 28-річного місцевого жителя у вчиненні грабежу та трьох крадіжок із помешкань громадян

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених 3 ст. 186 (грабіж) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Зловмисник обґрунтовано підозрюється у вчиненні низки інших аналогічних злочинів на території міста. 

Ювелірні вироби, ймовірно, крадені.
Ювелірні вироби, ймовірно, крадені.

 

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські вилучили 500 г речовини, схожої на марихуану, ювелірні вироби (ймовірно викрадені) та пістолет.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські вилучили 500 г речовини, схожої на марихуану, ювелірні вироби (ймовірно викрадені) та пістолет. Вилучене направили на дослідження у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

 

 За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

До слова, підозрюваний раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу, крадіжок та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel