Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Вараш приїхали школярі з Туреччини

Гості відвідали фрагменти уроків у початковій школі, були приємно вражені сучасним оснащенням навчальних кабінетів.

varash.rv.gov.ua

У Вараш приїхали школярі з Туреччини

Учні і вчителі варашських шкіл, що на Рівненщині, гостинно зустріли школярів і педагогів з турецького міста Мерсін

Гості побували на уроках і були приємно вражені сучасним оснащенням навчальних кабінетів, наявністю ресурсних кімнат для дітей з особливими освітніми потребами.

Чи не найбільше їм сподобалася робототехніка як елемент STEAM-освіти. Варашські школярі продемонстрували гостям свої вміння і навички роботи зі STEM-наборами для початкової школи, а також для старших учнів «LegoEducation WeDo 2.0», «Lego Education Mindstorms EV3», які відображають сигналізацію, музику кольорів, можливості робототехніки на платформі «Arduino».

Варашські школярі продемонстрували гостям свої вміння і навички роботи зі STEM-наборами для початкової школи, а також для старших учнів «LegoEducation WeDo 2.0», «Lego Education Mindstorms EV3».

Крім того місцеві учні влаштували показові міні-змагання роботів з Сумо за участю роботанка, рободрагстера і робосудна на повітряній подушці. Турецькі гості були позитивно вражені та активно вболівали за змаганнями. А на завершення зустрічі варашські старшокласники та їх вчителі подарували гостям колядки та українські хустини і висловили сподівання на нові зустрічі і плідну співпрацю в майбутньому.

Валентин СТАВСЬКИЙ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel